img

5-те звездни сватби от 2016, които винаги ще се помнят!

/
/
/
52 Viewssvatbi
Освен годината на скандалите, разводите и изневерите, 2016-а може да се нарече и годината на сватбите. У нас дузина звездни двойки си казаха „Да“ по най-романтичния и пищен начин, пише „Хот Арена“.

5. Вървиме двама боси по брега…

Дидо от Д2 и Юлия Кулиш имаха 2-годишна връзка, преди да се оженят. Двамата вдигнаха два купона, като единият беше в столицата, другият – в Созопол, на брега на морето. Вокалистът се влюбва в Юлия, докато все още е с бившата си приятелка, а Кулиш е в процес на развод, припомня Love Style.
Сватбата беше в тесен приятелски кръг.

4. Август е септември

Певецът Миро най-накрая се реши на голямата стъпка с дългогодишната си приятелка Ели Златанова. Двамата са заедно от 11 години, но досега Ели не бе получила предложение за брак. Още по-странното е, че родителите на Миро се запознават с булката едва на сватбата. Изпълнителят на „Август е септември“ бе поканила и бившата си приятелка Деси Тенекеджиева.

Празненството обаче бе от пищно по-пищно. Двойката си каза „Да“ на романтичния гръцки остров Корфу, а церемонията беше на местен език.

3. Wedding Stars

Атанас Месечков и Кремена влизат в родните рекорди за един от най-бързо сключените бракове. Звездата от Dancing Stars се запознава с Кремена само няколко месеца преди сватбата. А фактът, че тя има предишен брак и две деца, изобщо не го притеснява.
Церемонията се състоя в Ботаническата градина край двореца в Балчик.

2. Влюбени Канарчета

Джена и Наско Стоев вдигнаха тежка сватба навръх рождения ден на фолк певицата – 3 юли. Синът на основателя на оркестър „Канарите“ се влюбва в Джена още от пръв поглед. Изпълнителката е поканена във фамилната къща на родителите му, където репетират за концерт. „Тази жена трябва да остане в къщата. Искам завинаги да е до мен“, си казва Наско, щом я вижда.
Двамата вече очакват първата си рожба.

1. Първо сватба, после – брадва, накрая – Камата

Както се казва „Първо сватба, после – брадва“, а в случая – накрая и Камата. Ицо Стоичков омъжи тази година дъщеря си Христина, но типично за сприхавия му нрав, празненството не мина без произшествия.
Пищното парти бе помрачено, след като Камата нападна екип на столичен всекидневник, с което влезе в историята на БГ сватбите като най-скандалната.

Христина и Лука сключиха брак на 27 август след 2-годишна връзка.

Източник: БЛИЦ

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.