img

Алена предупреждава: През идната седмица тези 4 зодии не трябва да правят…

/
/
/
51 ViewsЗодииВижте какво вещаят звездите за седмицата, според хороскопа на Алена, публикуван в „Уикенд“Овен 
Периодът ще бъде по-напрегнат за вас, най-вече ако в близкото ви обкръжение има човек, с когото сте в конфликт. Колкото и да искате събитията да се развиват по вашите правила, вероятно ще срещнете съпротива и ще се изнервите.
Разбираемо е да се дразните, но все пак не бъдете прекалено крайни – проблемът може успешно да се реши чрез подходящ диалог. Овладявайте гнева си и не тръгвайте с лошо, защото точно сега няма да стигнете далеч и има вероятност да вкарате и себе си, и близките си в затруднено положение. Що се отнася до по-практичните въпроси, свързани с рутинната работа и финансите, идните седем дни ще бъдат благоприятни – вещае в хороскопа си Алена.

Телец
Предизвикателството пред вас ще бъде да прецените къде да проявите по-голяма упоритост и кога да отстъпите. Ако делата ви в някаква област се развиват добре и усилията ви дават резултати, продължавайте в същия дух. Ако обаче удряте на камък за пореден път, може би е време да помислите дали стратегията ви е правилна и да я промените по някакъв начин. Хубаво е да си изградите твърди убеждения и да ги следвате, но точно сега ще е във ваша полза да се вгледате в ситуацията и да сте по-гъвкави и адаптивни, а не да тъпчете на едно място. Ще трябва да проведете труден разговор, ако искате да настъпят промени в живота ви.

Близнаци
Постарайте се да сте искрени с околните. На пръв поглед не изглежда кой знае какво, но всъщност е по-лесно да се каже, отколкото да се направи – много от вас ще се страхуват, че ще се проявят в лоша светлина, други ще се притеснят дали няма да засегнат близък човек, а при трети искреността може да предизвика спор с шефа или с колегите. Да сте честни с човека до вас и в същото време да не го нападате с думи, също е цяло изкуство. Ако трябва да водите по-труден разговор, направете го в понеделник или във вторник, тъй като от сряда нататък ще бъдете по-напрегнати и няма да разсъждавате трезво.

Рак
Няма да сбъркате, ако пестите силите си за важни неща, вместо да изпадате в драми, позволявайки на безпокойството да превземе мислите ви. Колкото и да не ви се иска, ще имате притеснения, но ако намерите способ да не им обръщате много внимание и се концентрирате върху настоящето, има шанс да преминете по-леко през периода. Ще постъпите добре, ако се грижите малко повече заздравето си, тъй като има риск по-силните емоционални преживявания или натоварването в работата да ви се отрази негативно. В края на периода си дайте повече време за почивка и търсете компанията на позитивно настроени хора.

Лъв
Основната препоръка към вас е да се опитате да намерите общ език с близките си. Дори и да не разбирате защо някой постъпва по определен начин, приемете, че той просто е различен, и не го съдете твърде строго. Стремете се към разбирателство, тъй като успехите ви ще дойдат от екипна работа, а не като действате сами. Може да очаквате развитие по служебни и финансови въпроси. Даже проблемите да не бъдат разрешени окончателно, раздвижването ще ви даде усещане, че сте на прав път. Не е нужно да се напрягане прекомерно или да влагате кой знае какви усилия – щом сте си свършили работата и сте заслужили нещо, ще получите желаното.

Дева
Ще имате напрегнати моменти, в които търпението ви ще е на изпитание. В дните от понеделник до сряда успешно ще разрешите стари проблеми, които стоят на дневен ред, а при някои от вас ще се отвори и нова възможност – за развитие или за допълнителни доходи. Що се отнася до взаимоотношенията с околните – и личните, и служебните, там положението ще бъде по-напечено, най-вече във втората половина на периода. Най-добрият подход е първо да се успокоите, да откриете защо сте ядосани и да го обясните на хората, замесени в ситуацията, но нищо чудно да избухнете и да си кажете всичко – просто, за да ви олекне.

Везни
Ще трябва да приложите на практика една от основните дарби на вашия зодиакален знак – умението да водите преговори и да търсите решение, основаващо се на взаимен компромис. Чувството ви за справедливост ще бъде особено изострено и ще реагирате ожесточено на всяка злоупотреба или некоректно отношение – към вас или към друг човек. В понеделник се заемете с някои по-практични и неотложни задачи – свързани с дома, финансите или служебните ви задължения. Не започвайте нещо ново и не оставяйте днешната работа за утре. Ако очаквате да получите пари, има голям шанс ситуацията да се развие благоприятно за вас.

Скорпион
Темата за парите и за финансовите взаимоотношения ще бъде във фокуса на вниманието ви. От сряда нататък бъдете особено внимателни при комуникацията с околните – има риск да проявите агресия. Дълга потискани чувства и истини ще излязат наяве и е трудно да се предскаже как ще се проявите – може реакцията ви да бъде крайна. Ако сте склонни да се самообвинявате, опитвайте се, колкото и да ви е трудно, да овладявате тези пориви – препоръчително е да сте по-мили не само към околните, но и към себе си. Заложете на сигурното, а ако трябва да взимате важни решения, изчакайте поне седмица и тогава действайте.

Стрелец
Не товарете нито себе си, нито хората около вас с прекалено големи изисквания и очаквания. Хубаво е да имате амбиции и да се стремите да постигнете нещо по-добре, но ако прекалите и надцените възможностите си, има вероятност да пропуснете някои важни подробности. Бързата работа не е за предпочитане, разпиляването в много посоки – също. Що се отнася до любовния ви живот, през следващите дни ще трябва да проявявате по-голямо разбиране и толерантност. Дори да ви е трудно да се поставите на мястото на партньора си , опитайте да го направите – важно е да намерите общ език и да запазите хармония в отношенията.

Козирог
Ще живеете много по-леко и спокойно, ако забравите за стриктните правила и за думичката „трябва”. За вас ще бъде много трудно да го направите, но не е зле да опитате – и малките постижения са успех. Разумно е да се отпуснете, да гледате собствената си работа и да избягвате да съдите околните. Ако нещо не става както очаквате, имайте търпение – ако сте на прав път, ще му дойде времето. Тези от вас, които са подложени на повече напрежение и желаят да проведат важен разговор, ще трябва внимателно да подбират думите си. Ако искате да получите или да обясните нещо, бъдете максимално дипломатични, точни и ясни.

Водолей
Очаквайте развитие по финансови и бизнес въпроси – възможно е да получите парична помощ, за да осъществите нещо, което сте замислили. Ако умът ви е зает с някаква бъдеща инициатива, която изисква инвестиция или допълнително финансиране, сега е моментът да помислите как може да се случи това и да разпределите правилно средствата. Събитията вероятно ще се развият във ваша полза, но все пак е добре да свършите собстветата си работа и да прецените какъв бюджет ще ви е необходим. Тези от вас, които се занимават с творчество, успешно ще завършат проект или ще получат шанс за сценична изява.

Риби
Очаква ви динамичен и изпълнен с предизвикателства период. Преживяванията ви ще зависят най-вече от това доколко сте се научили да поставяте граници в отношенията и дали сте достатъчно искрени – и със себе си, и с околните. Тези уроци стояха на дневен ред през февруари и март, а сега събитията отново ще ви върнат към тях. Ако проявявате склонност да правите много жертви, нагърбвате се с чужди отговорности или се опитвате да решите проблемите на близки и познати, не е изключено да се чувствате напрегнати, гневни или изтощени. Да се грижите за другите е чудесно, но не бива да забравяте за себе си.

Източник: Блиц

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.