img

Бойко изуми България с предложението си към Корнелия Нинова! (ВИДЕО)

/
/
/
80 ViewsБойко и Корнелия

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов свика извънреден брифинг в централата на партията. Причина за това е пресконференцията на БСП и Корнелия Нинова. От централата на „Позитано“ 20 социалистите обвиниха ГЕРБ и лично бившият премиер, че по негово време е разрешено навлизането на натовска флотилия в Черно море. 

„Преди време се обявих против, че докато аз съм премиер флотили в Черно море няма да допусна. Ясно и точно. Няма да навлизам в тона на тази дама (Корнелия Нинова), защото съм джентълмен. Но ако не бях щях да я сравня с някоя птица, но определено няма да е ястреб. Все пак искам да поздравя колегите от БСП, че бързо израснаха и се научиха, но нека да спрат да лъжат и подвеждат избирателите“, каза бившия премиер.

„БСП използват каруцарски речник, а ние от ГЕРБ сме възпитани хора. Не може да се връщаме назад и затова предлагам на БСП да седнем и да помислим какво може да направим заедно“, призова лидерът на ГЕРБ.

„Столетницата ни принуждава с тези обиди и непристойни думи или да влезем в техния режим на говорене или да се случи така, че излизаме в по-слаба позиция, че те са агресивни, а ние си спазваме колективните ангажименти“, продължи бившият премиер.

„Много ми е мила държавата, че да пусна партията в такава вакхалия. Имам говорители, особено в женската част, които такива могат да ги наговорят, че накрая да си скубят косите помежду си. Затова отново предлагам на БСП да проведем дебат, но възпитан и коректен“, поясни лидерът на ГЕРБ.

„Възложих на колегите да намерят някое слабо място от нещата, които БСП са правили. Е, установихме, че няма такова. Но само защото нищо не са правили“, изтъкна още Борисов.

На извънредни брифинг говори и Томислав Дончев, който разкри, че от БСП планират спиране на санирането.

Източник: БЛИЦ

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.