Водещи новини

Бомбата гръмна! Вижте точно колко пари получава всяка малолетна циганска майка!

Малолетна циганкаПравителството дискриминира образованите и работещи хора в полза на необразованите, неработещите и паразитиращите. По прогнози на Световната банка до 2050 г, циганите в България ще бъдат около 1,5 млн., или 25% от населението на страната.

А само преди няколко години образователният ни министър Сергей Игнатов съобщи, че 48% от първолаците имат за майчин небългарски език!

Хайде да се събудим и да кажем цялата истина за циганите в България. Да започнем с факта, че малцина от изказващите се по този въпрос ги познават и знаят въобще за какво става дума. Ако се запазят сегашните демографски тенденции, през 2030 г. по прогнозни данни на Eurostat 30% от младежите под 18 години ще са от ромски произход. Затова не просто трябва да се говори за проблемите на ромите, а да се крещи. Това вече не са проблеми на една малцинствена група, а проблеми на цялата държава.

Една 11-15 годишна ромка, която вместо да учи, роди първото дете, си осигурява автоматично следните детски и помощи :

– 100 лв. детски МЕСЕЧНО до навършване 1 година на детето
… … … ( след 1-та година тези 100 лв. месечно продължават да се дават, но вече като соц. помощ)
… – 35 лв. детски МЕСЕЧНО до 18 г. на детето
– 20 лв. детски МЕСЕЧНО от партия „Евророма“
– още 2,15 лв. МЕСЕЧНО допълнителна помощ за достигане на семейния ДМД
(ДМД = Диференциран Минимален Доход по Закона за Социално Подпомагане)

– 150 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за бременност
– 250 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за раждане на първо дете
– 284 лв. ЕДНОКРАТНА енергийна помощ
– 325 лв. е максимума на т.н. „КРАТНА ПОМОЩ“, за посрещане на инцидентни обстоятелства
– 4 пъти хранителни помощи (2 пъти от ЕС, от ДФЗ, и от БЧК )

Това прави около 240 лв. чисто (без никакви данъци върху тях) МЕСЕЧНО!!!

Освен това, ромката потребява няколко стотин лева на месец Ток и Вода, дето ги плащаме НИЕ!
Много ромски семейства имат вече от 20 до 50 000 лв. неплатени сметки само за ток!

Освен това не плаща Данък-Сгради и Такса-Смет!

Освен това държавата плаща ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ, ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ на всички роми!

Т.е., истинския резултативен доход на тази ромка, преди да почне да краде е далеч над 500 лв.
А на работещата за минималната заплата „бяла робиня“ на 240 лв. БРУТО, доходът е 188 лв. НЕТО, след като държавата им прибере почти 22% за осигуровки и данъци!

НАКРАЯ СЕ ОКАЗВА, ЧЕ НЕРАБОТЕЩАТА РОМКА (само с 1 дете), ПОЛУЧАВА 3 (три) ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ РАБОТЕЩАТА българска жена за МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА!!!

Не забравяйте, че тази 11-15г. ромка, освен че взема детски, нейните родители също вземат детски за нея, защото тя още няма 18г. За да има баланс в отношението към майките в България, от Центъра за демографска политика предлагат поне да се премахнат рестриктивните мерки спрямо онези жени, които докато са в майчинство, са дали децата си на ясла.

Идеята е те да не връщат взетите майчински. Съветът на специалистите към кабинета е да обмисли въвеждането на образователен ценз за майката при определяне размера на помощите за деца.
Такъв пример има в община Ботевград, която дава помощи за новородено в зависимост от образованието на майката. Призовават още България да ползва опита на страни, които са решили успешно демографските и етническите си проблеми, като Сингапур, където въобще няма социални помощи.

[Total: 26    Average: 3/5]
Сподели с приятели

6 коментара

 1. Анонимен

  ZA TOVA SIGANITE SA POVECE DEN NA DEN STE VLADEYAT BILGARIA DA GI SPIRAT VSICKITE POMOSTI I DA NE RAJDAT POVECE TOVA E POLOJENIYETO 🙁

 2. Анонимен

  tipa se nauchi da pishesh mn znaete da obijdate ciganite ama bes ciganite ste gola voda tapanari tupi

 3. Ставри Маргов

  А бе неграмотници,научете се първо да пишете и тогава пишете в този фейсбук,а не да ви четем простотиите и да ви се смеем!И като сте толкова българи и патриоти що не пишете на кирилица а пишете на латиница та се излагате още повече?

 4. Анонимен

  Vashta mama prosta da eba mi rajdaite viee be nekadurni strahlivi svine ciganete vi ebem i prodaljavame shte go duhate nemojetee da gledate deca ili nemojete da si napravite che ste nekadurrni dobre cje sme niee te za tva puskat pomoshti oniaa ot goree zashtoto vieee svinete nemojete a niee vi pravim osluga che kato nemojete i idete da si vzemete nqkoia ciganka deto go e oatavila v doma che ve4e uma 3 4

 5. Анонимен

  България се превърнала в една бедна Държава подиграват се с тия малко пари леле ужас! Нашата страна стана много долна пълна с расизъм и няма никой любов към никого и само им дай да съдят какво е това за Бога срам и позор! 😑

 6. Хахахахахаха все циганите са ви виновни за скапаното положение на скапаната ви държава…… Мислете че по вина на тези мизерни пари които им дават, България е във тази ситуация? Във тази ситуация сте защота ви крадат политиците коите сте избрали, никой не става да си търси работните права и печелите една мизерия. Между другото те си живеят ня вашия гръп….. Забравете какво печелят или не циганите, какво крадат или не, защото най големите кърлежи и крадци са тези коите се крият в парламента и гледате по телевизиятя и нямяте топки да се забонтувате!

Leave a Reply

Your email address will not be published.