img

Дамите предпочитат мъжки часовници

/
/
/
70 ViewsМъжки часовнициМислите ли, че представителките на нежния пол обичат само и единствено предназначените за тях дамски часовници? Отговорът е не.

Все повече жени носят мъжки часовници. Това далеч не е изненадващо. Нежните създания в днешно време залагат на много мъжки аксесоари, сред които са и мъжки часовници цени. Можете да забележите, че жените предпочитат мъжки парфюми, някой от тях си падат по мъжки обувки, а случаят с мъжките часовници с цени, често доста високи е абсолютно същият.

Проучване на пазара за мъжки часовници показва, че голям процент от купените луксозни часовници във всеки един магазин за часовници в София е предпочетен именно от дамите. Жените, поне в по-голямата си част, обичат лъскавите и скъпи неща. Това обаче не означава непременно, че те са заслепени от диамантите или скъпоценните камъни.

За някой жени е напълно достатъчно да сложат на ръката си скъп и красив ръчен часовник от колекцията часовници Армани.

Тази тенденция няма изгледи да изчезне, дори напротив – специалистите смятат, че в скоро време все повече и повече представителки на нежния пол ще залагат предимно на мъжки луксозни часовници. Нежната част от човечеството иска да изглежда стилна и красива. Дамите знаят, че носенето на аксесоари предназначени за силния пол, сред които са и мъжките оригинални часовници, често изглежда секси в очите на господата.

Дамите на свой ред остават все така претенциозни в избора си на скъпи часовници. В случай, че една жена е решила да сложи ръчен часовник, то тя иска той да е позлатен, с диаманти, да бъде бляскав или пък циферблата му да бъде от седеф.

Дамите предпочитат предимно часовници с големина от 26 милиметра.

Поради тази причина някой производители на ръчни часовници се стараят да угодят на всеки дамски каприз и променят част от своите колекции, като часовници Casio. Те се опитват да направят произведения на изкуството с цел все повече жени да останат напълно удовлетворени от ръчният часовник, който носят.

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.