img

Daskal.eu е иновативна платформа за онлайн образование

/
/
/
36 Views

платформа за образованиеВ последните години темата за качеството и развитието на образованието става все по-сериозна. Търсенето на алтернативи е неизбежно, тъй като все по-често и повече хора остават недоволни от собственото си образование и това на децата си. Нека признаем: качеството на обучението е ниско, а стандартите – високи. Много пъти се оказваме неквалифицирани за дадена позиция, а децата ни – без възможност да влязат в добра гимназия или ВУЗ. За съжаление, държавните училища и частните курсове вече не са фактор. За чужденците в България ситуацията не е по-добра – липсата на добри учители, познаващи българския език достатъчно добре, за да могат да го преподават, е осезаема. Младите българи без възможност за образование пък са напълно пренебрегнати от системата, потенциалът им – неразгърнат, а пътят към успеха – отрязан.

Невъзможността за придобиване на квалификация се отразява и върху децата, които не могат да получат образование от преподаватели професионалисти – вече рядко можем да срещнем такива. Така се озоваваме в порочен кръг, изходът от който изглежда изключително труден. Лошото образование поражда едновременно неквалифицирани учители и лоши ученици – два проблема, играещи огромна роля в образователната криза в България.

Да се върнем на алтернативата: предвид ситуацията, в която се намираме, не можем да разчитаме на стандартното образование да спомогне за постигането на целите, които преследваме. Затова и е-образованието става все по-популярно за последните години – толкова по-лесно е да получим така необходимите знания по виртуален път, без да напускаме дома или офиса си.
Daskal.eu е иновативна платформа за онлайн образование в реално време, която цели да улесни получаването на качествено обучение. Независимо дали целта Ви е да получите добри оценки в училище, да се представите добре на матурите, да получите желаната работа или да изградите напълно кариерата си, платформата може да предостави нужните знания. Daskal.eu предлага онлайн курсове по всички предмети, определени от Министерството на образованието, както и курсове по чуждестранни езици, практикуване на умения, необходими на работното място. Подходяща както за деца, така и за възрастни, платформата залага едновременно на елементи от класическото образование и такива, присъщи изцяло на е-образованието. Тази комбинация представлява нов метод на обучение, от който всеки би могъл да се възползва и да постигне оптимални резултати.

Успехът на онлайн курсовете се дължи на няколко предимства за сметка на традиционното образование. Например, вече можем да получим добро обучение единствено с помощта на компютър, интернет и слушалки. Daskal.eu предлага както групови курсове, подобни на тези в училище, така и индивидуални, позволяващи повече концентрация върху нуждите на отделния човек. Времето за провеждане на уроците е изцяло определено от клиента, което дава максимална прозрачност на отношенията и удобство и за ученика, и за преподавателя. Още нещо – частните курсове и учебните заведения от всякакъв вид не са запознати с корпоративни обучения, които са част от програмата на daskal.eu. Платформата предлага специализирани онлайн обучения за служители на големи фирми, които биха могли по-късно да се ползват със специален достъп в сайта.

Платформата е начин да получим образованието, което не можем да имаме по друг начин, при това много по-лесен. Е-обучението е сравнително нова стъпка в глобалния напредък на образователните системи по света, и нашата мисия е да направим тази стъпка и за България. Алтернативата, на която всички се надяваме е вече тук.

Daskal.eu провеждат интересна игра към настоящия момент. Спечели круиз в Средиземно море!

Играй тук: https://daskal.eu/igra/

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.