img

Иван Ласкин срина със земята Кобилкина: Екстрадиране на идиотите, моля!

/
/
/
103 ViewsЛаскин срещу КобилкинаПод вербалната гилотина на Иван Ласкин попадна и Наталия Кобилкина, която вчера сутринта бе на гости при Гала.

Това обаче успя да вбеси артистът, чието дете е чуло част от думите на сексоложката. Съпругът на Алекс Сърчаджиева буквално попиля рускинята. Ето какво написа по неин адрес Ласкин:

„Абе, Кобилия Наталкина, няма ли кой да я удовлетвори застрелвйки я с гранатомет в кощунственната и трътка? Кой допуска такива откачени идиоти до ефира на крепката ми и без това държава? Екстрадиране на идиотите, моля! Този олигофрен, магарина, препоръчително трябва напористо и с лош дъх, да я „ухажва“руска мечка страдаща от трипер и раздвоение на личността в централен Сибир крещейки “За Родину, за Сталина!

Детето ми попадна по ТВ на този гарбич, Наталкина ,бе СЕМ!!! Детето се ококори и едвам издържа татаро-конската физиономия на този примат, кръстен на женски кон. Който кон, ръсеше безпаметни нецензурии. ЗаСЕМете се! Леко взе да ми писва!СЕР-СЕМ-и! Контролирайте и се грижета за морала в БГ ефир- с компетенция, заплатаджии.“

Източник: Блиц

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.