img

Какви дрехи и обувки да не носим, когато сме на работа?

/
/
/
87 ViewsДамски дрехиВсички дами, които работят в офис отлично знаят, че строгите облекла отдавна не са задължителни и , че с дънки вече е позволено да се ходи, но въпреки това има някои дрехи и дамски обувки, които освен, че са неприемливи, но и просто не е редно да се носят в подобна работна среда.

Такива са прекалено късите поли и панталонки, от които може да се види дупето.

С такива дрешки може да ходите на плаж или на някоя почивка, но не и в офиса. Нито един клиент няма да ви приеме на сериозно, дори и колегите ви. Нормалната дължина на по- късите поли и панталони трябва да е няколко сантиметра над коляното, ако искате да излъчвате професионализъм и класа.

Горните дрехи не трябва да са с гол гръб или с много дълбоко деколте.

Ако търсите внимание, офиса не е мястото. Там сте, за да работите, а не да предизвиквате мъжете. Освен това ще провокирате жените да пускат клюки по ваш адрес.

Всяка жена иска да е модерна и да се похвали с последната си нова дрешка, но модните тенденции са впечатляващи само за нощен клуб. С модерни кожени дрешки с пайетки по тях и разни гащеризони ще изглеждате нелепо на работното си място. Същото се отнася и за прекалено раздърпаните и небрежни дрехи, с които пазарът е залят в момента- модерни анцузи и маратонки, скъсани дънки,  дълги блузи и т. н. всички те са много красиви и модерни, но просто са за ежедневието, а не за сериозна работа.

Избягвайте да носите и дрехи, от които се вижда с какво бельо сте.

Никак не е удобно за останалите ви колеги. Също така и рокли с много тънки презрамки, шапки с широки периферии. Всички те са прекрасни, но за плаж или друг повод, а не за офис.

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.