img

Коцето лудна по своя колежка! Вижте коя е новата му страст!

/
/
/
58 ViewsКонстантинФолкпевецът с палави очи Константин буквално луднал по колежката си Ирена. Коцето отдавна симпатизирал на чаровната изпълнителка, като не спира да си търси удобен повод, за да осъществи контакт с нея. В крайна сметка желанието му се сбъдна, тъй като Ирена участва като беквокалистка в последното му хитове парче „Лека нощ“. В песента Ирена стартира изключително силно с редовете:

„Спрях ли да ти липсвам като заспиваш?
За мене спря ли да те боли?
Сега в кои ръце да отида
докато още ми липсваш ти?“

„За мен е чест да участвам в песента на един от най-добрите певци на поп фолк сцената. Поканата за общия ни проект дойде от негова страна. Двамата си паснахме много като гласове и песента се радва на голям успех. Феновете ни много се изненадаха от общия ни проект, но това беше една от основните ни цели“, коментира пред „България Днес“ хитовата фолкпевица.

ИренаТя призна, че многобройните й почитатели постоянно я питат дали с Коцето няма да направят дует, но тя предпочитала загадъчно да премълчава отговора.

В момента изпълнителката е насочила мисли единствено към предстоящата си бляскава сватба. Ирена, която стана популярна като българската Кончита Вурст, е сгодена за колегата си Александър, но предстои да се обвържат официално.

Интересното е, че доскоро никой в публичното пространство не знаеше за тяхната връзка. Двамата са се появявали заедно на събития, но никога не са демонстрирали близост, и затова новината за интимните им отношения е повече от изненадваща.

В професионален план пък музикалните експерти й предричат звездна кариера, тъй като впечатлява с невероятен глас, а видео клиповете й винаги са различни и провокират въображението.

Източник: Блиц

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.