иван ласкин
„Кой и как допуска унизяване и подигравка към българският УЧИТЕЛ?!?!?!!”, така актьорът Иван Ласкин започна свой статус във Фейсбук, в който авно се опита да защити българските учители. На всички обаче им е ясна склонността на актьора към чашката, от която явно е гаврътнал преди да започне съжденията си, защото в тях той разкри срамна подробност от миналото си. А именно, че една завършил гимназия.

Ето статуса му (публикуваме го без редакторска намеса):

Кой и как допуска унизяване и подигравка към българският УЧИТЕЛ?!?!?!!”,

Не ви ли е срам , бе малоумници!?!?!?! Завърших с най-ниската диплома в 7-мо у-ще (заради филмови снимки), и сега имам и се гордея с две висши образования. И това дължа на търпеливите и благородни Български учители, които ме подкрепяха винаги и с любов!!!! И така беше с всичките ни класове!

На тях го дължа! На учителите!! !Заради любовта и подкрепата им към всички деца, средношколци и студенти. Защото, учителите са темел на нацията и търпят толкова унижение от невъзпитани младежи (не ги виня, че са дебили), но се срамувам и страхувам от това, че родителите на тези глезльовци, не ги възпитават в ценносттите на уважението към великата дейност- ПРЕПОДАВАНЕ!!!! Засрамете се! Лично аз ще организирам сътворяваето на паметник на учителя, будителя и просвещенеца! И ще го поставим с мои съратници в най красивите паркове и любими места в градовете ни!

УЧИТЕЛИТЕ са велики. Те имат мисия! От Бог им е дадено!