Водещи новини

ЛЮБОПИТНО

Жълти новини, клюки и полезни публикации

Лесният вариант на диетата на гейшите! Превръща всяка жена във фина, елегантна и желана от всеки!

Когато кажеш гейша, си представяш крехка и фина японка. Затова и един от най-новите модни хитове е именно програмата за хранене на тези изискани дами, от които в днешни дни са останали не повече от 1000. Освен да владеят до съвършенство чайната церемония, увлекателните разговори и умението да танцуват и свирят на музикален инструмент, те трябва да са и с ... Read More »

Това определено е най-голямата грешка в историята на цялото човечество!

Усядането на човека и последвалата поява на частната собственост са същинските грехопадения на човечеството, твърдят двама швейцарски автори, които разказват историята на нашата еволюция през текстове от Библията. Една „скрита Библия” ни разказва изключително вълнуващата история на човешката еволюция. Двама швейцарски автори издадоха бестселъра „Дневникът на човечеството”, в който през Светото писание откриват изненадващи моменти от развитието на човешките общности ... Read More »

Цял живот сте зареждали грешно телефоните си – вижте как се прави!

зареждане на телефона

Много от нас са изненадани от факта, че съвременните телефони не поддържат дълъг живот на батерията, поради което трябва постоянно да се презареждат. Как да заредите правилно телефона   В действителност, ние имаме част от вината. Противно на общоприетия мит, че телефонът трябва да се зарежда на 100%, това е абсолютно забранено да се прави! Най-малкото така казват представителите на компанията Cadex – един ... Read More »

Позата на шофиране казва много за човека! Виж своята и разбери много за себе си! (СНИМКИ)

За да  определим характера на човека, често обръщаме внимание на външния му вид, навиците, жестовете, начина на говорене и пр.  Но днес имаме за вас нещо много по-добро. Просто погледнете как даден човек стои зад волана – неговия характер се познава веднага по  стила на шофиране, пише За Жената.bg Вижте как човекът се държи по време на пътуване и обърнете особено внимание ... Read More »

Изберете по кой път бихте тръгнали! Това ще разкрие ужасно много за вас!

Погледни картинката и избери по кой път би тръгнал, ако трябваше да избираш? Ако избереш… Мрачният път не значи, че сте лош човек. Нищо подобно. Той разкрива това, че сте много силен характер, който може да се справи с всички трудности, които животът му дава. Много сте своеволни. Напористи сте и е възможно да се занимавате със собствена идея за ... Read More »

Избери си някоя от 20-те мандали и разбери какво липсва в живота ти! УНИКАЛНО ТОЧНИ СА!

Вижте тази снимка на мандали. Всичко, което е необходимо да направите е да изберете кръга, който най-много ви привлича. Наблюдавайте мандалите 30 секунди, а след това изберете една… Така ще разберете какво ви липсва. 1. Хармония Елемент на духа. Тази Мандала представлява перфектен баланс между Ин и Ян, мъжката и женската енергия. Носи символ на лебед. Ако сте избрали точно ... Read More »

Холивудската диета, която взриви света! Ето как звезди като Холи Бери и Джесика Алба се поддържат!

Лятото идва с все по-бързи обороти и всяка жена иска да се изфука с перфектна фигура на плажа. А един от най-важните и трудно постижими акценти в нея е плоският корем. Куп известни личности, също като вас са си задавали въпроса как да постигнат желаната обиколка на талията. А отговорът на мнозина се крие в три числа „3-2-1“. Точно така ... Read More »

Бабиният илач, който може да стопи кашлицата за 1 ден! Непознат в България!

Тези, които са опитвали това средство казват, че то на практика елиминира кашлицата само за един ден. Този прекрасен сироп против кашлица е по-известен като бира. Това е така, защото в състава му влиза бирата. Изненадани ли сте? Научете как да приготвите този прост инструмент, който ще ви освободи от досадната кашлица за по-малко от 24 часа. Рецепта. Съставки: 500 ... Read More »

Рецептата за лекуване на колена, кости и стави, по която целия свят полудя!

С напредване на възрастта, понякога чувстваме силни болки в костите и ставите. Вместо постоянно да посягаме към традиционните болкоуспокояващи, хубаво е да се обърнем към природата, която е значително по-ефективна и няма да има вредни ефекти върху други органи, като някои медикаменти. Това лекарство е много добро и ще помогне на костите и ставите Ви, както и общото Ви здравословно ... Read More »

Домашен лек, който изкоренява хъркането и ви превръща в нов човек! Хит е!

Този домашен сок ще помогне за премахване на слуз, която е една от основните причини за хъркането . И не забравяйте! Това също е много важно – не забравяйте да използвате органични плодове и зеленчуци, тъй като те не съдържат вредни химикали и пестициди, които други продукти имат. Вие се нуждаете от следните съставки: – половин чаша вода – ¼ ... Read More »

9 храни, които ПОСМЪРТНО не трябва да слагате в кухнята си!

Ако надникнете в кухните на най-добрите диетолози в света, ще видиш много свежи плодове и зеленчуци, пълнозърнести храни, риба, зехтин – нищо неочаквано. Но това, което ще ви учуди, са нещата, които няма да видите – широко разпространени, често наричани „полезни“ храни, които по всяка вероятност и вие държите вкъщи, но знаещите хора отдавна са изпъдили от своите домове, пише ... Read More »

Jeep представи кола, която минава над покривите на другите в задръстване! (ВИДЕО)

Оригинален проект на автомобил трансформър представи компанията Thinkmodo. Джипът е способен да увеличи пътния си просвет до 3 метра и така маже да минава над покривите на колите при задръстване. База за пректа Hum Rider, който бе реализиран в ателието A2Zfx, стана обикновен Jeep Cherokee, но окачването му е коренно преработено. Хидравличните елемени имплантирани в него, са способни не само ... Read More »