Home » НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ » Made in BG: Баба и дядо принудени да продадат жилището си, заради произвола на Топлофикация!
Дядо

Made in BG: Баба и дядо принудени да продадат жилището си, заради произвола на Топлофикация!ДядоСемейство пенсионери от Пловдив са принудени да продадат жилището си, защото не могат да плащат огромните сметки за парно, въпреки че са се отказали от Топлофикация, съобщи бТВ.

В жилището няма ток, няма вода, всичко е спряно, спряно е и праното, но въпреки че е спряно, фактурата за последния месец е дълга няколко метра.   Желязко Димитров и Минка Димитрова напускат жилището си през 2009. „Това значи, че 7 години не живеем тук. Въпреки това сме коректни платци. Платихме 350 лева за адвокат, а за парно 269, 27 стотинки на 28 декември 2015“, заяви в сутрешния блок на бТВ Димитров. „Ако бяхме ги забавили да ги платим, господата щяха да ни начислят нова адвокатска консултация“, изтъкна мъжът.

„Нямам претенции, че разбирам от техните сметки, но в крайна сметка, г-да депутати, да плащаме 350 лева само адвокатска консултация… Защо лекарят, който прави консултация на 200 души на ден, взима 1 лев?“, запита възрастният мъж. Димитров е с два инсулта и живее заедно със съпругата в постоянен стрес какво ще се случи от тук нататък. Специалистите обаче все още не могат да дадат отговор как да се „разведем“ с топлото. Припомняме, преди време възрастна жена от София си продаде апартамента, защото също не успя да пребори сметките на Топлофикация.

loading...
Сподели с приятели

Leave a Reply

Your email address will not be published.