Home » ПОЛИТИКА » Нумероложка направи своята прогноза за президентските избори! Вижте я!
Президентски избори

Нумероложка направи своята прогноза за президентските избори! Вижте я!Президентски избори Само номерът на бюлетините не дава възможност за окончателен нумерологичен анализ на шансовете на участниците в президентските избори, за което са нужни и личните им данни. Номерата все пак крият символика и могат да се коментират като стартови шанс за участие във вота.Номер 17, с който ще участва двойката на ГЕРБ, е отворено число с изключително  стабилна вибрация благодарение на нечетните 1 и 7, съобщава „Марица“.

Осмицата, която е редуцирана цифра на двете, придава стабилност на 17. Като число на планетата Сатурн обаче 8  може да бъде и непредвидимо. Като цяло цифрата 17 има доста позитиви – устойчивост, принципност, стабилност, отговорност.

Номер 13, с който ще участва двойката на ген.Румен Радев, е набедено несправедливо като кармично, натоварено с тежести. Напротив – числото дава шансове и стабилност заради комбинацията 1 и 3 в структурата си. Сборът от двете – 4, символизира много работа, както и планетата Уран. Като цяло 13 не поднася ключови изненади.

Номер 15, бюлетината на кандидата Ивайло Калфин, е комбинация от равновесие и баланс, които дава шестицата – сбор от 1 и 5. Шестицата в астрологията е числото на Венера и се възприема като символ на хармонията и красотата. Това са нещата, които можем да търсим в 15 номер. Нумерологично погледнато, 15 е най-балансираното число от изброените.

Редуцирането в двете числа в изборния номер на Красимир Каракачанов 19 – 1 и 9, дава десетка. Единицата в нея дава напредък, стабилност, ново начало, лидерство. Деветката в нумерологията символизира хуманност, грижа за другите, но и много трудности и за личността, и за влиянието  върху другите.

loading...

Седмицата, която е номер на бюлетината на кандидата на Реформаторския блок Трайчо Трайков, е много устойчива цифра на планетата Нептун, която символизира както интуицията, така и директността.

Цифрата работохолик четворка е номер на кандидата Пламен Орешарски. Устойчива, стабилна цифра, която предполага добра организация и контрол. Цифра, лишена от дипломация.

Петицата на Жорж Ганчев, е най-подвижната цифра в нумерологията. Това е цифра на Меркурий, на движението и промените.

Във всяка цифра, в която присъства 1 в началото, символиката е за ново начало. Това е и в бюлетина номер 1 на Светльо Витков  от „Глас народен”.

Номер 2, бюлетината на бизнесмена Веселин Марешки, астрологично е цифрата на Луната – символизира грижа и внимание за масите. При другия бизнесмен – Николай Банев, номерът на бюлетината 23 дава сбор петица – мобилност, изненади.

Най-парадоксален, погледнато астрологично, е номер 22 при Димитър Маринов-Митьо Пищова. Двете двойки символизират Луната, народната любов. Може би я има, извън вота. Редуцираното число 4 символизира постоянство.

Що се отнася до датата на изборите 6 ноември 2016 г., общата редуцирана цифра е цифра 17 на изборния ден, което съответно може да се редуцира до 8. В 17 има устойчивост, но и непредвидимост, а 8 е непредвидима цифра, която може да донесе големи изненади.

Датата на евентуалния балотаж 13 ноември 2016 дава редуцирана цифра 24, или окончателно 6. Това е изключително кротка, блага вибрация. Тази конфигурация дава много по-големи позитиви, отколкото тази на 6 ноември. Т.е. като цифрова комбинация датата на балотажа е много по-благоприятна, символизира много повече обединение и съгласие.

Източник: Блиц

Сподели с приятели

Leave a Reply

Your email address will not be published.