img

Обвиняват Динко Вълев за „незаконен арест“! Ще го подкрепим ли?

/
/
/
131 ViewsДинко ВълевБежанците на границата ми скочиха и се защитавах. Това обяви Динко Вълев пред bTV. Мъжът от Ямбол предизвика широка дискусия с действията си, след като лично залови група сирийци, проникнали у нас.

Мястото е на метри от границата с Турция, близо до село Долно Ябълково. Динко Вълев и негов приятел отиват да карат АТВ, когато се натъкват на групата мигранти.

„Изведнъж един човек изскочи пред мен, аз го заобиколих и слязох, и той се засили отгоре ми. Ударих го, ударих го и той падна на земята, започна да вика – Аллах, маллах. Беше облечен с едни скъсани обувки, яке и една раница на гърба“, разказва Динко Вълев.

„Направих това, което беше правилно. Защитавах се”, добави той.

Нидал Алгафари също коментира темата, като каза, че Динко просто се е правил на бабанка и не така трябва да се отнасяме към мигрантите.

„Вижда бежанци и тръгва да се бие. Защо е нужно? Не се постъпва така. Бежанците са хора, които в момента търсят спасение”, обяви Алгафари.

„Защо тогава режат мрежата и минават границата”, контрира го Динко.

В разговора участва и адвокат Николай Хаджигенов, според когото в думите на Динко се съдържат много признания за нарушения на закона и ако се стигне до, той ще си получи заслуженото.

„Всичко, което говорите в студиото, може да се използва в съда. Има куп нарушения на закона от ваша страна, така че не се правете на герой”, обяви юристът.

Динко пък му отговори, че явно адвокатът е решил да си вдига имиджа, след като е дошъл в студиото да коментира темата, пише Блиц.

Както БЛИЦ вече съобщи, срещу Динко от гората излизат общо 11 души. С тях има три жени и едно дете, както по-късно става ясно, а всички са от Сирия. „Всички мъже, които излязоха от драките, от храстите, се запътиха да мачкат, да се бият, обаче като видяха другите на земята и да кървят, се отказаха. Единият имаше в себе си отвертка”, допълни Динко.

След това мъжът подал сигнал към телефон 112. Юристи определиха действията на мъжа като „незаконен арест“.

loading...
Сподели с приятели

1 Comments

  1. ЗА БХК :
    За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно – Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни. За тези, които под булото на родолюбието градят закони, а самите те не ги спазват или пък ги използват с цел своето облагодетелстване, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.
    ВАСИЛ ЛЕВСКИ !!!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.