img

Пийте този коктейл след вечеря, за да горите мазнини нощем!

/
/
/
49 Viewskoktejl
За да се очисти организма от токсини, за ускоряване на метаболизма и загуба на тегло, най-добри са естествените детокс-напитки. Понякога само спорта и силовите упражнения не са достатъчни за решаване на сложния проблем с теглото.

Най-често в очистването на организма са включени напитки с джинджифил или лимон. Тези продукти са мощни мазнинни горелки. Но за  полезните свойства на магданоза мнозина не са чували. Той помага да отслабнете не по-лошо от спорта и изброените по-горе мазнинни горелки. Защо да се тровите с химия, ако е възможно да се използват естествени средства? Евтино и полезно!
Очистващ организма коктейл
СЪСТАВКИ:
•сок от половин лимон
•връзка магданоз
•1 ч.л.  канела на прах
•0,5 литра вода

КАК СЕ ПРАВИ:
-Всички съставки за коктейла смесете в блендер. Пийте този сок всяка нощ няколко часа преди лягане. Резултатът няма да отнеме много време!
-Курсът на лечение с напитката е 2 седмици . Полезно е също по време на курса да направите няколко разтоварващи дни – например първия, седмия и последния ден. Това предполага използването на нискокалорични и здравословни продукти през този период. Отдайте се на плодове и зеленчуци.

Тази напитка е ефективна, тъй като магданозът стимулира метаболизма на мазнините в тъканите, избавя тялото от излишната течност, облекчава подуването.

Магданозът е противопоказан при бременни жени и тези, които страдат от заболявания на пикочния мехур и бъбреците. Преди да започнете да приемате питието, е добре да се консултирате с лекар.

Източник: zajenata.bg

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.