Home » ЛЮБОПИТНО » Пийте този коктейл след вечеря, за да горите мазнини нощем!

Пийте този коктейл след вечеря, за да горите мазнини нощем!koktejl
За да се очисти организма от токсини, за ускоряване на метаболизма и загуба на тегло, най-добри са естествените детокс-напитки. Понякога само спорта и силовите упражнения не са достатъчни за решаване на сложния проблем с теглото.

Най-често в очистването на организма са включени напитки с джинджифил или лимон. Тези продукти са мощни мазнинни горелки. Но за  полезните свойства на магданоза мнозина не са чували. Той помага да отслабнете не по-лошо от спорта и изброените по-горе мазнинни горелки. Защо да се тровите с химия, ако е възможно да се използват естествени средства? Евтино и полезно!
Очистващ организма коктейл
СЪСТАВКИ:
•сок от половин лимон
•връзка магданоз
•1 ч.л.  канела на прах
•0,5 литра вода

КАК СЕ ПРАВИ:
-Всички съставки за коктейла смесете в блендер. Пийте този сок всяка нощ няколко часа преди лягане. Резултатът няма да отнеме много време!
-Курсът на лечение с напитката е 2 седмици . Полезно е също по време на курса да направите няколко разтоварващи дни – например първия, седмия и последния ден. Това предполага използването на нискокалорични и здравословни продукти през този период. Отдайте се на плодове и зеленчуци.

Тази напитка е ефективна, тъй като магданозът стимулира метаболизма на мазнините в тъканите, избавя тялото от излишната течност, облекчава подуването.

Магданозът е противопоказан при бременни жени и тези, които страдат от заболявания на пикочния мехур и бъбреците. Преди да започнете да приемате питието, е добре да се консултирате с лекар.

Източник: zajenata.bg

loading...

Сподели с приятели

Leave a Reply

Your email address will not be published.