Home » НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ » Престиж! Български учени изобретиха генератор на ток за дома!
Генератор за ток

Престиж! Български учени изобретиха генератор на ток за дома!Генератор за токНаши учени са разработили домашен генератор за производство на електрическа енергия. Машината използва водород от водата и енергия от първичното енергийно поле на Вселената и има мощност до 100 киловата.

Проектът ще бъде представен на международната конференция БАЛКАНИРЕКО 2016, организирана от Балканската академия на науките и културата (БАНК), съвместно с Министерството на младежта и спорта, Министерството на околната среда и водите, Министерството на икономиката, Министерството на регионалното развитие и благоустройство, Министерството на енергетиката.

Конференцията ще се състои на 7 и 8 април 2016 г. в залите на федерацията на научно-техническите съюз в София на ул. Г.С. Раковски 108, ет.2. Тя ще се проведе в 5 тематични раздели – устойчиво развитие на обществото, иновационни технологии и научни постижения – природни науки, енергетика, биологично земеделие и животновъдство, както и модернизация на образованието. Председателят на БАНК акад. Христо Христов ще открие конференцията с доклада си „Квантовата Вселена“, а на втория ден ще представи и втори – причини за изменение на климата на земята.

Сред останалите учени, които ще представят свои проекти, личат имената на проф. Михаил Киров – разработка на хранителна добавка за профилактика и лечение в комплексната терапия на неопластичните заболявания, Сладжана Мирянич – Босна и Херцеговина – управление на околната среда и устойчиво развитие, Драгана Дражич – Сърбия – възможности за интегрирано производство на енергия от биомаса и горива от въглищни мини, и много други наши и чужди професори./БЛИЦ

loading...
Сподели с приятели

Leave a Reply

Your email address will not be published.