img

Професор Константинов предупреди: Цяла България ще бъде прегазена, ако…

/
/
/
109 ViewsБългария се нуждае от сигурни гаранции за защита на своите граници, не само от мигрантската криза, а и от една съседна на нас страна. Ако не дойдат международни войски, България ще бъде прегазена. Който държи силата, той е непоклатим. Повече Европа във военно отношение. Това заяви професор Михаил Константинов в ефира на БНТ.

„ЕС възникна на друг принцип от НАТО. Тя е мека сила. Дори да изгради военна сила, тя няма да е по познатия модел. Всички искаме да се създадат стандарти и работещи институции. България трябва да има собствен проект, не да се присъедини към друг“, каза пък Антон Тодоров. По думите на Константинов Европа трябва да е непоклатима и да стои като крепост на международния фон. „Нямаме право да пренебрегваме сигурността“. Т

ой даде за пример Германия, където е забранено да се провеждат избори и референдуми на нейна територия. Така че турците малко са се объркали. „С нас се отнасят като втора категория хора и нямаме самочувствие“, отбеляза математикът. Проф. Константинов прогнозира, че битката, която сега се води в Близкия Изток много скоро ще се води в градовете на Европа.

Източник: БЛИЦ

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.