img

Рени и Ути от „Брадъра“ стават страшен дует!

/
/
/
54 ViewsРениДа обикаля села и паланки и да пее край селските казани на мегдана – такова бъдеще очаква голямата (по нейните думи) звезда Рени след края на участието й във Вип Брадър.

Не, няма никаква лъжа или клюка. Близки до нея източници разкриха, че певицата изпаднала наистина дотам, че се примолила на Ути Бъчваров да й помогне. И да й уреди някаква работа. Каквато и да е, само да взима някой лев.

Тогава, след кратък размисъл, Ути решил, че Рени може да му послужи добре като тръгне да обикаля с него из България. Така докато той готви за хората, тя пък ще им пее на открито и ще става по-голяма веселба. А и повече пари ще се пръскат като има някой и друг гьобек.

Разбира се, Рени прибегнала до Ути, след като първо пробвала всичките си други възможности, но навсякъде ударила на камък. Първо умряла надеждата й във Вальо Михов, когото така усърдно заграждаше два месеца в Къщата на Нови хан.

Михов изобщо не й обръщаше внимание, по-специално от това към другите дами около него. А след края на шоуто нито веднъж не откликнал на поканата на певицата да се срещнат само двамата, макар и по на кафе. Виждал се с нея единствено в компанията и на останалите съквартиранти.

Отделно от това Рени била попарена и от липсата на покани за участия по нощните клубове. Собствениците им не искали да чуват за нея, защото посетителите си умирали за млади, красиви и вървежни певици като Преслава, Емануела, Галена. А не за антики, при това позабравени.

Така, от опит на опит, Ренито решила да пристане на Ути Бъчваров за 1000 лева на пътуване, пък каквото сабя покаже.

Източник: Брадва.бг

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.