img

Тези български ученички ме отвращават! Скандална история!

/
/
/
200 Views„Казвам се Флоранс Мадур, на 23 години от град София. Чувствам се отвратена от всичко, което ме заобикаля. Нямам деца, но децата са ми болна тема. Прикачила съм няколко снимки, които ме възмутиха. Сигнализира ми сестра ми, която като тези момичета е на 13 години…но тя не живее в България и е също възмутена. Трябваше да учи с тях в един клас, но предпочете да учи в чужбина.“…

Това е текст на читателка, който е изпратен и публикуван от Lentata.com.

***

Нека започнем с обобщение.

Деца се избиват. Възрастни прикриват.

Бъдещето на България умира и физически, и морално. Избиват се помежду си още в ранна детска възраст, а оцелелите живеят ли добре?

Нека помислим.

Погледнете тези снимки.

Тези „ученички“ учат в столично училище. Ученички? Деца? Не знам как да ги определя, но знам със сигурност, че са на крехките 13 години. Вие как бихте ги нарекли?

КОЙ е отговорен за цялостния външен и вътрешен вид на тези деца?

Какво детство имат те? Докога смятате да обвинявате учителите, на които вие скъпи родители сами скапахте авторитета в очите на децата си? Защо обвинявате децата си за това, което НЕ сте им дали, а именно възпитание.

Защо са агресивни? Какво виждат вкъщи?

Вие съучастници ли сте в начина, по който изглеждат и се държат децата ви?

Какво възпитание давате вие? Изобщо докато изглеждат така – вие къде сте? Признайте си моля ви. Извратени сте.

Защо изобщо правите деца? Изглежда, че създавате поколение малки кифли и малки батки с отвратителен манталитет, бит и култура. Плюете расистки срещу хора от друга етническа принадлежност, че раждат деца много рано (примерът е само база за сравнение)…а вие какво? Като ги раждате по-късно, какво повече им давате? Образование ли? Възпитание ли? Като гледам вашите деца се различават само с това, че могат малко да четат, но скоро и това ще изчезне.

Признайте си, че вие им плащате дипломите, вие им плащате книжките, плащате им да не мислят.

Продължавайте да псувате, да търсите виновни, да си затваряте очите или да си перете мозъците с риалити формати, докато децата ви се друсат, пият и умират.

Страх ме е да родя дете на България. Защото не искам то да живее нелепо и да умре нелепо. Децата са бъдеще. България няма шанс.

Източник: ДунавМост

loading...
Сподели с приятели

6 Comments

  1. Най-жалкото е, че това вече става ежедневие, момичетата от 2рата снимка ги познавам, виждал съм снимката без цензура. Това е заради 2 неща: родителите и средата, в която децата растат и се развиват. Променете ги и променяте децата.

  2. Какво толкова има ако са лезбийки вие ли ще определяте кой какъв е бе

  3. Не приличат на 13 годишни а на 14 15 и да не кажем 16

  4. az znam koi sa te imam im facebooka i znam kak se kazvat motaqt se pri edni garaji i pushat i pravqt orgii otvraten sum!

  5. Аз не виждам какво фрапиращо има на 1вата снимка.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.