img

Ужасна семейна драма застигна Ивана на Коледа!

/
/
/
55 Viewsivana-honorar
Ивана винаги е била блага и разбрана, но този път здравата изтрещя! Отдавна е ясно, че певицата на народа Ивана няма късмет с мъжете и в любовта. За сметка на това обаче тя не спира да благодари на Бог за прекрасната си дъщеря Теодора. Която се е превърнала в единствения смисъл на съществуването й, пише в. Уикенд.

Неведнъж самата Ивана е разкривала, че животът без Теди за нея ще е цяло мъчение и затова само се моли тя да е жива и здрава. И да не й хрумне да емигрира в чужбина. Двете винаги са били повече от близки, а за Теодора Ивана е и най-добрата приятелка.

Затова и близките на певицата останаха шокирани от това, което се разигра между нея и дъщеря й, при това ден преди Коледа. Оказва се, че Ивана посочила вратата на Теди, защото… не харесвала гаджето й.

„Теодора се влюби в свой колега от един телевизионен формат. Тя работеше там зад кадър, а момчето също помагаше. Запознаха се, хлътнаха един по друг и оттогава са неразделни. Само че Ивана не го хареса още от първата им среща. Твърди, че познава мъжете само с един поглед и че това момче не обичало дъщеря й. Било с нея от интерес“, разкриват близки до певицата източници.

Поради тази причина Ивана побесняла, когато Теодора я помолила да доведе приятеля си да празнува с тях Бъдни вечер. „Как така ще идва в къщата ми?! Това е семеен празник, не ми трябват чужди хора“, креснала Ивана и се заформил чутовен скандал.

Разплаканата Теодора не издържала и напуснала апартамента, а Ивана тръшкала врати зад гърба й. Часове по-късно изпълнителката все пак размислила и съжалила. Тя се обадила и се извинила на детето си, а двете отпразнували Коледа в Пловдив.

Въпросното момче си останало в столицата, но Теодора е убедена, че някой ден майка й ще го погледне с други очи и ще го хареса. Защото бил прекрасен.
Източник: БЛИЦ

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.