img

Вече са ясни голяма част от участниците във „ВИП Брадър“! Динко Вълев, Венета Райкова, Галена и още!

/
/
/
74 ViewsДинко ВълевДинко от Ямбол, прочул се като „Ловеца на бежанци”, ще е големия коз на „ВИП Брадър” тази есен.

Провинциалният рамбо, който се превърна във всенароден любимец, залавяйки мигранти на границата, е подписал преди дни договор с продуцента на шоуто „Олд скуул”. Ако се вярва на мълвата, Динко е успял да договори рекорден хонорар за изявата си. Ямболията ще прибере 100 000 лева, за да ръси мъдрости от ефира на националната медия. Половината пари ще му бъдат преведени авансово, като капаро, пише столичен седмичник.

Причината е, че Динко е бил настоятелно ухажван и от другото риалити шоу, което ще върви през есента – „Фермата”. То ще се излъчва по Би Ти Ви „на гърба” на „ВИП Брадър”. Тази година аграрното шоу ще включва и знаменитости, което се очаква да увеличи значително гледаемостта му. Двата частни канала ще се впуснат в люта битка за всеки зрител и Динко е бил първия участник, за който са се сборили екипите. „Звъняха ми и от двете предавания. Казах им – който ми даде 100 000 лева, ме има.

От „ВИП Брадър” отговориха на офертата и ми дадоха договор. Лично Антон Хекимян ми звъня, за да ме уговаря да съм по Би Ти Ви, но като не плащат, няма да стане”, делово разяснява ситуацията Динко. Вероятно „Фермата” ще се опита да отвърне на удара, прикотквайки другия „ловец на бежанци” – Перата от Бургас. С него обаче ситуацията е леко комплицирана, тъй като в момента той е подсъдим.

Другите имена, които са сигурни за „ВИП Брадър“ са Галена и Галин, Венета Райкова, Маргарита Михнева, Росица Кирилова, Панайот Панайотов и Наталия Гуркова.

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.