Home » НОВИНИ ОТ СВЕТА » Вижте историята на мистериозният портрет на циганката, която носи късмет на всеки човек!
Портрет на циганка

Вижте историята на мистериозният портрет на циганката, която носи късмет на всеки човек!Портрет на циганкаТайнствен портрет на циганка, който първо е бил публикуван в руския вестник Кубанские Новости преди 27 години, носи огромен късмет на всеки, който го погледне.

Още с публикуването си в редакцията на руското издание са пристигнали множество благодарствени писма от хора, които разказват, как след като да погледнали портрета, ги е връхлетял огромен късмет.
Същият портрет се въртеше усилено в интернет преди 3 години, като много хора твърдяха, че им носи голям късмет и щастие.
Към днешна дата истерията към портрета на циганката е стигнала до там, че някои хора го разпечатват и го носят в портфейлите си, а други го закачвали на стените в дома си.

Късмет
Историята на картината започва от 1897 г., когато младият италианец Луиджи Карбоне излязъл от дома си след поредния лют скандал с жена си.
Докато се разхождал по площада Луиджи, забелязал необикновения портрет, на който била нарисувана жена с пронизителен поглед.
Италианецът попитал художника коя е загадъчната жена, а той му отговорил, че това е една циганка, която бил нарисувал преди няколко седмици и която никога повече не видял.
Въпреки че си личало, че картината не е шедьовър, Луиджи решил да я купи и да я занесе в дома си.

Циганка портрет
От този ден животът му се преобърнал – вече не се карал със съпругата си, натрупал огромно богатство и се сдобил с 2 здрави деца, въпреки че много лечителки казали на жена му, че е бездетна и няма да може да роди.
Късметът на семейството секнал при един ремонт на къщата, когато картината била преместена в плевнята. Тогава цялото семейство се разболяло, работата на Луиджи не вървяла и отново започнали скандалите със съпругата му.

След като портретът на циганката се върнал в къщата, късметът отново дошъл в дома на италианците.
Картината е била разпространена от големия син на Луиджи – Марио, който заминавайки за САЩ, направил копие на портрета и го взел със себе си.

loading...

След това наследниците на Марио, които се установили в Чикаго, започнали да раздават картината, вярвайки в нейната сила и така, докато портретът на циганката е стигнал до руския вестник.

Сподели с приятели

Leave a Reply

Your email address will not be published.