Вижте най-новата ЛАДА, която скри топката на всички автомобилни гиганти (снимки+видео)

Спортният свят е на нокти в очакване на колата на бъдещето, пишат руските медии

„Лада“ отдавна не е компанията, която прави моделите „Самара“ и „2107“. Руският автомобилен гигант сериозно изплаши не кой да е, а самата светая светих на спортните коли -„Ферари“.

loading...

Причина за безпокойството е революционния модел Raven („Рейвън“, гарван, б.ред. ), който има наистина извънземна визия. Спортният свят е на нокти в очакване на колата на бъдещето, пишат руските медии.Намериха се скептици, които смятат, че руският „хищник“ не е чак такова чудо, тай като концернът „ВАЗ“ не разполагал с двигател, достоен за задвижването на „Рейвън“. Предполага се, че той ще бъде поставен по средата на автомобила. Какви обаче ще са конкретните технически характеристики на концептуалния модел – предстои да видим.

 

[Total: 9    Average: 3/5]
Сподели с приятели

Един коментар

  1. до Josif Stanislavski
    тук при мен има един чифт-ела да си ги вземеш,но вървят като всички останали с клина.Клина се забива отзад и топките застават на мястото на скритите.Не се притеснявай-не боли много-само като опарване от по-голяма медуза е,а после и апартамент на морето можеш да имаш-всичко ще зависи от теб.аз имах много топки,ама ги раздадох на хората и сега се пекат по плажовете.Това са последните,бързай…..отворко
    PS.
    когато се опитваш да пишеш диалектно,научи малко от него…оть га’ть ти прочетъф писън’ту мноу съ смяф

Напиши отговор

Your email address will not be published.