img

Вижте най-новата ЛАДА, която скри топката на всички автомобилни гиганти (снимки+видео)

/
/
/
156 Views

Спортният свят е на нокти в очакване на колата на бъдещето, пишат руските медии

„Лада“ отдавна не е компанията, която прави моделите „Самара“ и „2107“. Руският автомобилен гигант сериозно изплаши не кой да е, а самата светая светих на спортните коли -„Ферари“.

Причина за безпокойството е революционния модел Raven („Рейвън“, гарван, б.ред. ), който има наистина извънземна визия. Спортният свят е на нокти в очакване на колата на бъдещето, пишат руските медии.Намериха се скептици, които смятат, че руският „хищник“ не е чак такова чудо, тай като концернът „ВАЗ“ не разполагал с двигател, достоен за задвижването на „Рейвън“. Предполага се, че той ще бъде поставен по средата на автомобила. Какви обаче ще са конкретните технически характеристики на концептуалния модел – предстои да видим.
 

loading...
Сподели с приятели

1 Comments

  1. до Josif Stanislavski
    тук при мен има един чифт-ела да си ги вземеш,но вървят като всички останали с клина.Клина се забива отзад и топките застават на мястото на скритите.Не се притеснявай-не боли много-само като опарване от по-голяма медуза е,а после и апартамент на морето можеш да имаш-всичко ще зависи от теб.аз имах много топки,ама ги раздадох на хората и сега се пекат по плажовете.Това са последните,бързай…..отворко
    PS.
    когато се опитваш да пишеш диалектно,научи малко от него…оть га’ть ти прочетъф писън’ту мноу съ смяф

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.